Політика
29 травня 2015
Найєм запропонував перейменувати "Приват" в Примат
Відомий журналіст та політик Мустафа Найєм розповів про засідання Наглядової ради "Укрнафти".
news-image

Народний депутат Мустафа Найєм побував на першому відкритому і публічному засіданні Наглядової ради "Укрнафти", передає «Є»

Про це журналіст і політик написав на своїй сторінці в фейсбуці.

"Теоретично, відсторонення нинішнього керівництва могло статися і сьогодні - у Наглядової ради достатньо повноважень для призначення в.о. голови правління. Не зробили.", - розповідає Найєм.

За словами політика, група "Приват" хдо останнього відстоювала свою людину, а Ігор Коломойський запевняв, що це рішення приймається під тиском присутніх у залі депутатів.

"Позиція зрозуміла, Пітер Ванхеке - його людина, керував компанією більше чотирьох років, заробляв гроші. Чекати альтруїзму від Ігоря Коломойського і його партнерів в принципі наївно. Визнавати, що пан Ванхеке працював на шкоду мажоритарного акціонера компанії - тобто держави, ніхто й не стане.",- зазначив журналіст.

Мустафа Найєм наголосив, що на наступних загальних зборах акціонерів компанії буде поставлено питання про зміну керівництва "Укрнафти".

"А щодо решти курйозів цього засідання, стиль Ігоря Коломойського вже мало кого дивує; але, здається, ФПГ "Приват" пора вже перейменовувати в групу Примат.",- підсумував політик.

Нагадаємо, що Коломойський обізвав міністра мавпою.

Читайте також: Коломойський обізвав міністра економіки Абромавичуса мавпою