Україна
31 травня 2015
"Ми готуємось до протидії агресії іноземного характеру",- студентство (фото)
У Києві відбувся спільний вишкіл Студентської Гвардії КНУ та Молодіжного Націоналістичного Конгресу.
news-image

На Київщині постійно триває вишкіл бійців Студентської Гвардії КНУ та всіх охочих, які гартують свій дух і силу, аби у разі необхідності завжди бути готовими стати на захист рідної країни, пише «Є»

Днями на одному з островів Дніпра відбувся спільний вишкіл Студентської Гвардії КНУ та Молодіжного Націоналістичного Конгресу. Захід організував один зі студентів-істориків КНУ Василь Ютовець, який воював у добровольчому батальйоні ОУН.

За словами організаторів заходу, було відпрацьовано тактичне пересування, створення проміжної точки збору, встановлення, маскування та виявлення розтяжок, а також виконувалися фізичні вправи спеціального характеру.

Для учасників вишколу боєць з позивним "Стріла" прочитав лекцію по маскуванню. Також був проведений психологічний тренінг.

"Ми проводимо ці навчання, щоб підготувати свідоме студентство до протидії агресії іноземного характеру на рівні київського регіону. Метою даних вишкілів є популяризація спортивно-патріотичного виховання і здорового способу життя серед молоді",- розповідає організатор заходів Василь, з позивним "Одісей".

Варто зазначити, що долучись до вишколу може кожен охочий. Польові вишколи проводяться раз в тиждень.