Суспільство
4 червня 2015
Молодь Луганська звернулася до одеситів та вигуляла ослика, який, на їх думку, символізував Саакашвілі (фото)
Сьогодні у Луганську була влаштована акція "Ти - одесит, Мишко!"
news-image

Сьогодні молодь Луганська влаштувала акцію "Ти - одесит, Мишко!" та вигуляла вулицями міста ослика, який, на їх думку, символізує екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі, повідомляє «Є».

Саме таким чином представники Асоціації молоді Луганщини висловили своє ставлення до недавнього призначення екс-президента Грузії головою Одеської обласної державної адміністрації.

Спочатку учасники театралізованої акції біля пам'ятника Тарасу Шевченку демонстрували плакати, на яких, зокрема, були написи: "Скорочення населення на 600 тисяч осіб (на 15%)", "Рівень безробіття - 16, 5%", "Чверть грузин живе в бідності", а також "Одеса, ми співчуваємо тобі". Багато учасників заходу були в червоних краватках, які періодично починали жувати.

Сам Саакашвілі постав в образі ослика. Свій вибір організатори пояснили тим, що екс-президент як ослик тягне за собою вантаж проблем.

Дуже не хочеться, щоб Саакашвілі притягнув із собою з Грузії в Одеську область всі проблеми, - пояснив депутат "Народної Ради" Дмитро Сидоров.

 В одному із скверів Луганська спеціально до акції був встановлений макет монумента першому градоначальнику Одеси - Дюку де Рішельє, у якого учасники акції зачитали звернення молоді Луганщини до жителів Одеської області.

Тепер вас чекають показушні проекти, розраховані на спонсорів, а не на покращення якості життя людей. Можливий спад населення, як це було в Грузії, і вам доведеться шукати в інших містах і країнах ваших громадян. Борг вашої області може зрости до астрономічного. У Грузії це становило 11 мільярдів доларів. Тримайтеся! Ми віримо, що ви впораєтеся, - лякала у зверненні луганська молодь.

Учасники заходу зазначили, що висловлюють щире співчуття одеситам, яким  "нав'язали такого губернатора".

Читайте також: У "ЛНР" рухоме та нерухоме майно, залишене господарями, заберуть на користь "республіки"