Події
11 червня 2015
На Одещині міський голова вимагав від підприємця хабар у сумі 16 тисяч гривень
Тепер хабарнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.
news-image

Сьогодні, 11 червня, в Одеській області затримано міського голову м. Татарбунари, який вимагав та отримав 16 тисяч гривень хабара, повідомляє «Є» із посиланням на прес-службу МВС.

Вказану суму міський голова вимагав від суб’єкта підприємницької діяльності за прийняття рішення про виділення в оренду земельної ділянки площею 0,012 га на розміщення об’єкту торгівлі на території м. Татарбунари.

08 квітня 2015 року працівниками УПЗСЕ в ході проведення негласних слідчих (розшукових) дій був зафіксований факт вимагання та отримання державним службовцем першої частини неправомірної вигоди у сумі 6 тисяч гривень.

11 червня 2015 року посадовця затримано під час отримання другої частини неправомірної вигоди в сумі 10 тисяч гривень, - повідомляє прес-служба.

Раніше за даним фактом прокуратурою Одеської області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Тепер чиновнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна

Читайте також: У Китаї засуджений до довічного ув'язнення колишній шеф правоохоронних органів