Події
15 червня 2015
Незаконну діяльність "БРСМ-Нафти" "кришував" заступник Яреми, - Наливайченко
Голова СБУ має намір вимагати в Генпрокуратурі дозвіл на затримання та доставку на допит Анатолія Даниленка.
news-image

Глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко повідомив, що "кришуванням" злочинної діяльності нафтобази "БРСМ-Нафта" займався екс-заступник генпрокурора Віталія Яреми Анатолій Даниленко, передає «Єдність» із посиланням на Кореспондент.

СБУ буде вимагати доставки Даниленка до Генпрокуратури на допит.

Заступник генерального прокурора, який у жовтні "кришував" і фактично сприяв злочинній діяльності, є фігурантом цієї кримінальної справи. Я називаю це прізвище, це громадянин України, 1963 р.н., його прізвище Даниленко, - сказав Наливайченко перед допитом у Генпрокуратурі.
Ми вимагаємо від Генеральної прокуратури - затримайте цю людину, і ми не віддамо справу... щодо цієї нафтобази (йдеться про кримінальне провадження за статтею "екоцид", - ред.). Ми вимагаємо рішучих дій, і завтра в це час я знову буду тут. Я приїду разом зі спецпідрозділом "Альфа" для отримання дозволу на затримання та доставку на допит фігуранта справи, - додав глава СБУ.

Нагадаємо, раніше в СБУ заявили, що їм намагаються заткнути рот. Зокрема, голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявляв про те, що заступник колишнього Генерального прокурора є фігурантом кримінальної справи про екоцид, порушеної за фактом пожежі на нафтобазі "БРСМ - Нафта" під Києвом.