Події
17 червня 2015
На Полтавщині жінка на очах у вихователів крала у дитячих садках прикраси у дітей
За складеним дітьми портретним описом оперативники затримали 18-річну жінку.
news-image

До Миргородського міськвідділу міліції почали звертатися батьки з заявами, що за невідомих обставин у дитячих садках міста у малечі почали зникати золоті прикраси, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу МВС.

Під час спілкування з вихователями правоохоронці встановили, що в день зникнення прикрас до дитячих майданчиків навідувалась невідома молода жінка, яка підзивала до себе дітей і з ними спілкувалась.

Нами було встановлено, що тільки за один день, в дитсадку Миргорода невідома жінка встигла зняти золоті прикраси (сережки та хрестик) у 3-х дітей. Потерпілими від невідомої ставали дівчатка від 4-х до 6-ти років, - розповів начальник Миргородського міськвідділу міліції Володимир Река.

Зловмисниця ретельно і вправно маніпулювала дітьми, що ні сама малеча, ні виховательки дитячого закладу нічого не запідозрили і завжди встигала зникати разом із здобутими "трофеями".

За складеним дітьми портретним описом оперативники за добу затримали 18-річну жінку. Вона вже встигла здати все викрадене до місцевого ломбарду.

На даний час задокументовано 7 фактів крадіжок золотих прикрас у 2-х дитячих садках міста. Відносно правопорушниці відкрито ряд кримінальних проваджень за ст.185 КК України (крадіжка).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також: У Києві син потерпілої затримав та тримав грабіжника до приїзду правоохоронців