Політика
20 червня 2015
Саакашвілі поговорив про дороги, пляжі і злодіїв в законі з Грузії (відео)
Губернатор Одещини Міхеїл Саакашвілі має намір проїхати громадським транспортом по усіх дорогах регіону і їздити до тих пір, поки усі дороги не відремонтують.
news-image

Про це він заявив під час спілкування з журналістом телеканалу СТБ, передає Укрінформ.

У сюжеті "День з Саакашвілі" журналіст і губернатор влаштували велопрогулянку, у тому числі навідалися на один із пляжів. Саакашвілі відзначив, що це його перший візит до моря з моменту призначення.

Оцінюючи ситуацію з облаштуванням пляжу і забрудненням, колишній президент Грузії відзначив, що ситуація краща, ніж була до реформ в його країні. "Тут потенціал значно більший, ніж у Грузії, первинний", - сказав він.

Водночас Саакашвілі заявив, що відчув "абсолютне дежавю", особливо в плані злочинності. "Ми сюди приїхали... з начальником міліції... - нас зустріли ті ж самі злодії в законі, яких ми вигнали з Грузії. Зараз повторно їх вже звідси депортуємо", - пообіцяв він.

Після велопрогулянки новий губернатор показав своє житло - дві кімнати в держдачі, а також здійснив поїздку громадським транспортом в місто районного значення Татарбунари, щоб перевірити дороги. Саакашвілі пообіцяв, що їздитиме громадським транспортом по усіх дорогах, щоб "змусити їх відремонтувати".