Події
23 червня 2015
Обвинувачений у вбивстві Бузини Поліщук звільнений під заставу
Обвинувачений у вбивстві публіциста Олеся Бузини Денис Поліщук звільнений з ізолятора тимчасового утримання під заставу в 5 млн грн.
news-image

Обвинувачений у вбивстві публіциста Олеся Бузини Денис Поліщук звільнений з ізолятора тимчасового утримання в Києві під заставу в 5 млн грн. Про це повідомляє «Єдність» із посиланням на ЛІГАБізнесІнформ. 

Мій підзахисний нікуди втікати не збирався і не збирається. Ми будемо оскаржувати незаконне рішення Шевченківського райсуду, за яким він змушений був майже тиждень просидіти за гратами з невідомими особами, яких ми також будемо встановлювати, - сказав адвокат Поліщука Олександр Дульський.

 Також адвокат повідомив журналістам, що сьогодні, коли він зайшов до свого підзахисного, там уже сидів слідчий і вручав повістки. 

Вони вже планували якісь слідчі дії, і я не виключаю, що сьогодні, - сказав він.

На питання, хто вніс заставу за Поліщука, адвокат відповів, що "це патріот, який розуміє всю безглуздість ситуації". 

Сам Поліщук, коментуючи ситуацію журналістам, заявив:

Ми переможемо, правда за нами.

Родичка Поліщука Інна Кульчицька заявила журналістам, що в день вбивства Бузини обвинувачений був у зоні проведення АТО на сході України.

Відповідаючи на питання про долю другого затриманого Андрія Медведька, адвокат повідомив, що зараз прямує до нього.

Нагадаємо, 18 червня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що вбивство Бузини розкрито. За його словами, міліція затримала двох жителів Києва, підозрюваних у скоєнні злочину - Андрія Медведька і Дениса  Поліщука. Останній був заарештований Шевченківським судом Києва на 2 місяці з можливістю внесення застави у розмірі 5 млн грн.

 Відомий антиукраїнською позицією Олесь Бузина був застрелений 16 квітня біля свого будинку на вулиці Дегтярівській у Шевченківському районі столиці. 

Читайте також: Підозрюваному у вбивстві Олеся Бузини присудили два місяці утримання під вартою