Події
24 червня 2015
Під Полтавою вибухнула вантажівка Нацгвардії з боєприпасами (ВІДЕО)
Сьогодні вночі в Полтавському районі під час руху в автомобілі КрАЗ, який належить Національній гвардії України, виникла пожежа, внаслідок чого стався вибух боєприпасів.
news-image

Як повідомляє «Єдність» із посиланням на прес-службу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області, інцидент стався на 336 км автодороги Київ-Харків.

До місця пожежі направлено п'ять одиниць техніки та 35 осіб особового складу підрозділів ДСНС, служби взаємодії: швидкої медичної допомоги, ДАІ, УМВС, СБУ, прокуратура, військова служба правопорядку", - йдеться у повідомленні відомства.

Зараз на місці працює штаб з ліквідації наслідків події. Міліціонери розпочали слідчі дії по встановленню обставин виникнення пожежі. Проводиться визначення можливої зони розлітання артилерійських снарядів.

За даними рятувальників, на місці події загиблих та травмованих немає.

З'ясував, що трапилось на в'їзді в Полтаву зі сторони Києва. Вночі загорілась вантажівка, яка перевозила боєприпаси на фронт. Від вибухів боєприпасів різних калібрів у полтавчан дрижали вікна. Наразі пожежа вщухла, але частина ушкоджених боєприпасів розкидано по трасі Киів-Харків. Працюють вибухотехніки", - написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат Ігор Мосійчук.

Читайте також: Україна просить ОБСЄ перевірити рівень радіації під Донецьком