Актору Робіну Вільямсу, який покінчив із собою, був поставлений помилковий діагноз
За припущеннями ЗМІ, саме повідомлення про виявлення хвороби Паркінсона, могло найтрагічнішим чином вплинути на 63-річного Вільямса.
news-image

Діагноз "хвороба Паркінсона", поставлений відомому американському акторові Робіну Вільямсу, виявився лікарською помилкою. Про це повідомив у середу голлівудський журнал "In touch", посилаючись на висновки патологоанатомів, передає «Єдність».

Результати розтину тіла актора, який покінчив із собою, стали відомі тільки зараз.

Через кілька місяців після того, як Вільямсу повідомили про наявність у нього важкого захворювання, він покінчив із собою. Актор, який завоював широку популярність завдяки своєму комедійному даруванню, повісився 11 серпня 2014 року у власному будинку в каліфорнійському місті Тибурон.
Зараз каліфорнійські ЗМІ передають, що саме повідомлення про виявлення у нього хвороби Паркінсона могло найтрагічнішим чином вплинути на 63-річного Вільямса.

За інформацією видання, результати розтину показали, що відносно Вільямса навряд чи можна говорити про хворобу Паркінсона. 

Мова йде про іншє захворювання- деменція з тільцями Леві", - зазначає видання.

Остання являє собою один з видів старечого недоумства.

Через кілька днів після смерті Робіна Уїльямса його дружина Сьюзан Шнайдер заявила, що актор дуже переживав з приводу того, що у нього була виявлена хвороба Паркінсона.

Читайте також: Жерару Депардьє запропонували стати губернатором Омської області