Політика
1 липня 2015
Саакашвілі вважає, що Міністерство охорони здоров'я повинен очолити агресивний політик
На думку губернатора Одещини, міністру охорони здоров'я настав час залишити свій пост.
news-image

 Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі сьогодні заявив, що  міністру охорони здоров'я Олександру Квіташвілі настав час залишити свій пост, передає «Єдність».

Я можу Вам розповісти про ситуацію з охороною здоров’я в Одеській області. Стара система розпадається, а нової не видно, люди не задоволені, в лікарнях процвітає хабарництво і інші побори і нічого не покращилось за останній час, а навпаки, багато що погіршилось.

Безумовно, дуже важливо коли Міністр не бере хабарів, але більш важливо, щоб лікарі також не брали хабарів. Недостатньо декларувати нову політику, необхідно, щоб люди її відчували, - заявив Саакашвілі.

На думку очільника Одещини, міністр Квіташвілі - порядна людина, але "він не зміг робити те, що потрібно було зробити в системі, яка створена в цій країні".

Тут треба вести агресивну політику, не боятись нажити ворогів, а також несправедливої критики і усіляких загроз. На жаль, у Сандро таких якостей на цьому етапі не виявилось.

Він добре виконував свої обов'язки, я до нього дуже добре ставлюсь, але, і про це я йому сказав особисто, йому час залишати пост Міністра, і ми усі повинні знайти людину більш агресивну, з більшими політичними навичками, яка доведе до кінця те, що він почав, зокрема, замінить стару корумповану систему на щось сучасне, чого варта пост-майданівська Україна, - підсумував Міхеїл Саакашвілі.

Читайте також: "Блок Петра Порошенка" ініціює відставку Квіташвілі