Події
6 липня 2015
У Маріуполі стався вибух, є поранені
Дві людини у важкому стані доставлені в лікарню.
news-image

Як повідомляє «Єдність», інцидент стався о 00:29 у мікрорайоні Східний пролунав потужний вибух.

Очевидці повідомили, що на вулиці Київській два хлопці, які опинилися поряд з епіцентром, отримали поранення. На місце події виїхали швидка допомога і міліція.

Медики повідомили, що вночі через вибух невідомого предмета постраждали двоє чоловіків. Їх госпіталізували з множинними осколковими пораненнями всього тіла. У одного з постраждалих серйозне поранення ока.

У прес-службі Маріупольського МУ ГУМВС України в Донецькій області уточнили, що вибухнула граната.

Постраждали двоє громадян 1992 та 1993 років народження, - сказали у МВС, - На місці вибуху міліціонери виявили та вилучили металевий фрагмент. Крім того, була виявлена ​​воронка від вибуху і сліди бурого кольору. За попередніми даними, вибухнула граната.

Даний факт кваліфіковано за частиною другою статті 15 та частиною другою статті 115 Кримінального кодексу України, - "Замах на умисне вбивство"  В даний час правоохоронці встановлюють обставини події.

Міліція просить свідків вибуху або осіб володіють інформацією про те, що трапилося, повідомити її за телефоном "102" або написати на електронну скриньку довіри dovira.marguvd@gmail.ru.