Суспільство
6 липня 2015
Кінець Електромайдана? Поліція розбирає барикади на проспекті Баграмяна в Єревані
Поліція почала розбирати барикади протестувальників на проспекті Баграмяна в Єревані, де проходить акція протесту проти підвищення тарифів на електроенергію.
news-image

Про це повідомляють місцеві ЗМІ, передає «Єдність» з посиланням на службу ВВС.

Вірменські журналісти повідомляють, що багато поліцейських стягнули до проспекту Баграмяна у понеділок вранці. Раніше поліція Вірменії розповсюдила заяву, в якій закликала учасників акції розблокувати проспект до опівдня. Як повідомляється, разом з поліцейськими приїхали спецпризначенці.

Поліція Вірменії готується сьогодні відновити рух на проспекті Баграмяна, порушений протягом приблизно двох тижнів, зокрема видаляючи предмети, які заважають руху, - йшлося в заяві правоохоронців.

Демонстранти, у свою чергу, просили, щоб їм дали час до вечора.

Нас зараз тут мало. Дайте час, о 21:00 ми зберемося і ухвалимо рішення. В іншому випадку ви провокуєте ситуацію. Це провокація. Ви будете відповідальні за все, що тут може статися. Ми нікуди звідси не підемо, - заявив представник протестувальників Давид Санасарян.

Раніше учасники протестів заявили, що якщо до вечора понеділка їх вимоги не будуть виконані, вони почнуть акцію "Крок вперед", просуваючись на крок ближче до президентського палацу. Влада не прийняла ультиматум протестувальників.

Читайте також: Двоє протестувальників у Вірменії розпочали голодування