Київ
22 липня 2015
У Києві чотири молодика побили і пограбували іноземця
Працівники поліції затримали одного із учасників злочину.
news-image

Як повідомили у ГУМВС України в м. Києві, вчора о 21:36 по вулиці Дмитрівській невідомі напали на іноземця, побили його та відібрали особисті речі, передає «Єдність».

Постраждалий іноземець 1983 року народження повідомив, що приїхав до України разом з сім’єю у 2010 році для здобуття освіти.

Чоловік йшов на роботу. Ззаду до нього підбігли 4 молодика, збили його з ніг та почали бити. Один із учасників нападу вирвав з рук потерпілого пакет з особистими речами. Через кілька хвилин юнаки втекли з місця вчинення злочину, - йдеться у повідомленні прес-служби.

Під час відпрацювання прилеглої території працівники патрульної служби поліції затримали кілька громадян, схожих за прикметами, та доставили їх до відділу міліції Шевченківського РУ.

В одному з доставлених потерпілий впізнав нападника. Молодику 16 років, він навчається на 2-му курсі столичного ліцею. У затриманих за прикметами громадян правоохоронці вилучили ножі та шило, - повідомляє прес-служба.

Слідчим відділом Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 186 ККУ (грабіж).

Проводяться слідчо-оперативні заходи по встановленню та затриманню осіб, причетних до нападу. 

Читайте також: У київській підземці пасажири зловили грабіжника