Ані Лорак тепер співає на птахофабриці в Росії (ВІДЕО)
Однією з топ-тем для обговорення в соцмережах стає виступ української співачки Ані Лорак на святкуванні тридцятиліття Новосибірської птахофабрики в Росії.
news-image

Як повідомляє видання Tayga.info, захід проходив на набережній Обі, передає «Єдність».

Співачка виконала кілька своїх пісень і зі сцени побажала жителям Новосибірська "довголіття, здоров'я й успіхів", а також сказала, що "буде сумувати за теплою атмосферою цього свята".

Ця подія викликала резонанс в українському інтернет-суспільстві. Так, українській політолог Тарас Березовець у своєму Twitter на це  так відреагував:

Новосибірська птахофабрика відкрила перед Ані Лорак нові горизонти. А адже попереду Астраханський завод с / г продукції.

Як повідомлялось раніше, 26 листопада 2014 року в Києві намагалися зірвати концерт Ані Лорак за її проросійську позицію. Проти одного із співробітників правоохоронних органів порушили кримінальну справу за фактом побиття активістів.

Пізніше глава МВС Арсен Аваков заявив, що Ані Лорак проведенням своїх концертів "піднімає муть і бійки", а співробітники правоохоронних органів надалі не охоронятимуть її виступи. Відтоді Ані Лорак найчастіше виступає перед публікою в Росії.

Читайте також: Лорак знову клянеться в любові до України