Світ
25 липня 2015
Американський мільярдер пропонує побудувати стіну на кордоні США
Дональд Трамп виступив за будівництво огорожі між США та Мексикою.
news-image

Кандидат у президенти США від Республіканської партії, Дональд Трамп не має наміру вибачатися перед мексиканцями, які мешкають у Штатах, передає «Єдність».

За словами самого винуватця скандалу, він нікого не ображав і ЗМІ невірно інтерпретували його слова. Про це мільярдер заявив під час свого візиту до штату Техас.

У своїй передвиборній компанії Трамп приділяє багато уваги боротьбі з нелегальною міграцією. Раніше, він відгукнувся про мексиканців, як про людей, котрі до США привносять злочинність та наркотики. Як наслідок, така заява викликала глибоке обурення у переважної більшості латиноамериканців, котрі проживають у США.

Політик підкреслив, що нелегальні мігранти є жахливою небезпекою і заявив, що поява стіни на деяких ділянках кордону з Мексикою необхідна.

За офіційними даними, містечко до якого приїздив Дональд на 95% складається з латиноамериканців. Тому, сотні людей взяли учать у демонстрації проти візиту кандидати.

Однак, сам Трамп нічого подібного не помітив і проявив упевненість, що іспаномовні американці проголосують саме за нього.

"Всі, кого ми бачили, були налаштовані дуже тепло, мене це навіть здивувало", - підкреслив він.