Події
27 липня 2015
Під Полтавою сталося смертельне ДТП за участі Голови Конституційного суду
За інформацією ЗМІ, пасажиром Тойоти був Голова Конституційного суду України Юрій Баулін.
news-image

Як повідомили у прес-службі УМВС України в Полтавській області, вчора, 26 липня близько 20-ї години, на 320 км  автодороги Київ-Харків сталася автомобільна аварія, передає «Єдність».

За попередньою інформацією, водій легковика марки Toyota Camry зіткнувся з автомобілем Nissan. Внаслідок ДТП водій автомобіля Nissan та його пасажир загинули. Ще двоє пасажирів Nissan – травмовані. Також травмовані водій та пасажир автомобіля Toyota Camry.

Вирішується питання щодо внесення факту до ЄРДР за частиною 3 статті  286  КК  України  (порушення  правил  безпеки дорожнього  руху  або  експлуатації  транспорту особами, які керують транспортними  засобами,  якщо  вони  спричинили смерть двох і більше людей).

Як передає  ІА "Полтава", свідки ДТП розповідають, що автомобіль Toyota Camry виїхав на зустрічну смугу, що стало причиною зітнення з автомобілем, в якому їхала родина з трьома дітьми.

Також свідки аварії відмічають, що пасажиром Toyota Camry був Голова Конституційного суду України Юрій Баулін.

По трасі на дуже високій швидкості їхала Toyota Camry з київськими номерами. Перевищувала швидкість явно і вийшла на зустрічну смугу. Відбулось лобове зіткнення зі старенькою іномаркою.

Там була родина, батьки загинули на місці. Також постраждало троє діток. Хлопчик помер на місці, дівчинка 11 років жива, але в тяжкому стані. А третю дитину відкинуло, що її не можуть знайти, настільки сильним було зіткнення.

На місце подій з’їхалось багато машин з київськими номерами, кажуть, що в автомобілі Toyota був Голова Конституційного суду та його водій. Їх обох зараз доправили до реанімації, - розповідає свідок жахливих подій, Роман.