Війна
28 липня 2015
В "Азові" будуть розслідувати дивні обставини загибелі свого бійця
Бійця полку "Азов" Ярослава Бабича знайшли мертвим.
news-image

Лідер "Азову" Андрій Білецький заявив, що буде робити все для того, щоб з'ясувати справжні обставини загибелі Ярослава Бабича, передає «Єдність».

Про це повідомили в прес-службі полку.

«Ярослава Бабича я знаю ще з далекого 2008 року. За ці роки я не раз переконувався, в його відданості спільній справі та професіоналізмі. Азовська сім’я втратила свого гідного представника»,- наголосив Білецький.

Начальник ГУМВС України в Київський області Вадим Троян зазначив, що обставини загибелі Ярослава наразі не з'ясовані.

 

"Справа резонансна і потребує ретельного розслідування. Вважаю своїм обов'язком взяти це розслідування під особистий контроль",- заявив він.

Свої співчуття висловив і народний депутат Антон Геращенко.

"Сьогодні не стало українського патріота, одного з організаторів батальйону "Азов", мого товариша Ярослава Бабича. У тому, що трохи більше ніж за рік, батальйон "Азов" перетворився із зібраної на швидку руку групи молодих патріотів в потужний, добре озброєний та навчений бойовий підрозділ Національної гвардії є велика частка заслуги Ярослава Бабича.",- написав він на своїй сторінці в фейсбуці.

Геращенко розповів, що загиблий боєць останній рік працював начальником навчально-методичного центру полку "Азов". Саме він, за його словами, створив ефективно діючу модель підбору кадрів з патріотів-добровольців.

"Відповідь на питання, як Ярослав пішов з життя, сам або за чиєюсь злою волею, ще належить дати судмедекспертам і криміналістам.",- наголосив Геращенко.