Події
28 липня 2015
Вночі на Київщині відвідувач кафе відкрив стрілянину по людях
В результаті стрілянини двоє людей отримали поранення.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС України в Київській області, вчора, 27 липня, близько 22 години в одному з кафе села Крюківщина двоє відвідувачів, у стані алкогольного сп’яніння, вчинили скандал та відмовились сплатити рахунок, передає «Єдність».

Офіціанти викликали на допомогу представників громадського формування. Однак, їм не вдалося втихомирити розлючених клієнтів. Один з них вихватив з кишені зброю та почав стріляти по присутніх.

В результаті стрілянини двоє людей отримали поранення. Потерпілі  – представник громадського формування та відвідувач. Вони у лікарні, їм надано медичну допомогу.

Працівники міліції затримали стрільця. Ним виявився 33-річний місцевий мешканець. 
Зброю, із якої стріляв підозрюваний — пристрій для відстрілу гумовими кулями – вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС в Київській області, - повідомляє відомство.

Відомості про дану подію внесені до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією правопорушення за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Правоохоронці з'ясовують причини, що штовхнули чоловіка на злочин.    

Читайте також: У столичному "Гідропарку" киянка ножем порізала трьох жінок