Мати Бреда Пітта вмовила його не розлучатися с Джолі
Нещодавно західні ЗМІ багато писали про розлучення однієї з найкрасивіших пар Голлівуду - Бреда Пітта і Анджеліни Джолі.
news-image

Один з наближених до акторської родини розповів In Touch, що 51-річний актор втомився від шлюбу і захотів піти від дружини, передає «Єдність».

Саме Бред наполягає на розлученні. Він сказав, що їх з Джолі історія закінчилася. Він відчуває себе нещасним і хоче розлучитися з дружиною, - стверджує інсайдер.

В останньому номері видання з'явилася нова інформація про стосунки Пітта і Джолі. Виявляється, саме мати Бреда вмовила не розходитися з дружиною.

Джейн благала сина одуматися і зберегти шлюб якщо не з любові до дружини, то заради дітей, наймолодшим з яких, близнюкам Ноксу і Вів'єн, днями виповнилося всього 7 років, - розповів друг актора.

Нагадаємо, що Джолі закрутила роман з Піттом в 2004 році, відразу після його розриву з Дженніфер Еністон. У січні 2006 року стало відомо, що Анджеліна чекає від Бреда дитину. У зіркових батьків шестеро дітей, але тільки троє є біологічними - дочка Шайло та близнюки Нокс і Вів'єн.

Читайте також: Бред Пітт увічнив своє кохання до Джолі в татуюванні