Суспільство
4 серпня 2015
Режисеру Ельдару Рязанову провели операцію на серці
У кінорежисера було виявлено звуження коронарних судин у серці.
news-image

Відомий російський кінорежисер Ельдар Рязанов наприкінці липня почав відчувати задишку і болі в серці. Сім'я режисера прийняла рішення направити Рязанова в московський кардіо-центр на планове обстеження. В результаті перевірки лікарями було прийнято рішення провести операцію на серці. Про це сьогодні ТАРС повідомило джерело в медичних колах, передає «Єдність».

Ельдара Рязанова привезла сім'я на обстеження після його скарг на болі в серці і задишку. Лікарі зробили добовий моніторинг стану роботи серця і коронографію. У підсумку виявилося звуження коронарних судин в серце. Довелося оперативно проводити стентування судин, - повідомив співрозмовник агентства.

За його словами, 87-річний пацієнт зараз знаходиться в реанімації. Прогнози дають хороші, і найближчим часом можливе переведення у звичайну палату.

Останнім часом відомого режисера Ельдара Рязанова все частіше підводить здоров'я. Тільки минулого року в кінці листопада Рязанов був екстрено госпіталізований з ішемічним інсультом в госпіталь нейрохірургії ім. Бурденко. При цьому у нього частково була паралізована ліва частина тіла. У 2011 році лікарі центру ім. Бакулєва провели режисерові операцію на серці.

Читайте також: Жванецький засмутився, що його включили до "білого списку"