Київ
6 серпня 2015
Громадянку Молдови, яка приїхала до Києва на екскурсію, знайшли вбитою (відео)
33-річний залицяльник вбив дівчину та сховав тіло в урочищі «Теремки».
news-image

У Києві, в урочищі «Теремки» було виявлено тіло жінки в стані гнильного розкладу. На місце події були викликані правоохоронці та судово-медичний експерт. Медик констатував, що смерть настала близько двох тижнів тому, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу ГУМВС в м. Києві.

Жіноче тіло нелюд кинув у яму. Поруч знаходилась її нижня білизна, босоніжки та джинси. 

Правоохоронці оперативно почали перевіряти повідомлення щодо безвісти зниклих жінок. Оперативники встановили, що до столичної міліції звертався житель Молдови із повідомленням про те, що його 24-річна близька родичка поїхала до Києва на екскурсію, а наступної після приїзду доби її мобільний телефон перестав відповідати. У своїй заяві родич також зазначив, що вона мала особливу прикмету - відсутність волосся на голові, - йдеться в повідомленні відомства.

Оперативники поетапно відтворили маршрут дівчини та її нових знайомих. У ході проведення низки оперативно-розшукових заходів протягом двох діб правоохоронці встановили особу підозрюваного у вбивстві громадянки Молдови та затримали його. Зловмисник - 33-річний уродженець м. Кривий Ріг, раніше судимий, безробітний.

Перші свідчення підозрюваного пролили світло на цю подію. Приїхавши до столиці, дівчина оселилася у хостелі, де в неї був заброньований номер. Там вона познайомилась з гарним 33-річним чоловіком. Він запропонував дівчині наступного дня екскурсію по місту-герою. Та радо погодилася.

Затриманий розповів: коли вони прогулювалися в одній зі столичних лісопаркових зон, він став «залицятися» до дівчини, проте вона сказала категоричне «Ні». Розгніваний молодик ножем наніс їй удар в груди. Потім, щоб приховати сліди злочину, тіло жертви скинув у яму, - повідомляє прес-служба.

Фігурантові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство).

У ході слідства встановлено, що затриманий, ще будучи неповнолітнім, вчинив розбій, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі. Пізніше він також засуджувався за вбивство та зґвалтування. Розслідування триває.

Читайте також: Після вживання алкоголю чоловік похвалився вбивством співмешканки