Відомому виконавцю шансона Олександру Новикову в бійці зламали руку
Після бійки також з'ясувалося, що у співака пропав годинник.
news-image

Відомий російський музикант, автор-виконавець пісень в жанрі "шансон" Олександр Новиков постраждав у вуличній бійці в Москві і подав заяву в поліцію, що у нього зламана рука, повідомило РІА Новини джерело в правоохоронних органах столиці, передає «Єдність».

За інформацією, Новиков побився з одним з жителів будинку в Плотниковому провулку. У нього вже кілька разів виникали конфлікти з місцевими жителями через орендоване в будинку приміщення. Після чергового (конфлікту - ред.), його учасники подали заяви. Новиков - про зламану руку і зниклий після бійки годинник, його опонент теж заявив про напад, - розповіло джерело.

У прес-службі ГУМВС Москви підтвердили, що в Плотниковому провулку протягом минулої доби зафіксована подібна подія, проте відмовилися назвати імена учасників конфлікту і уточнити наявність і характер травм постраждалих.

У ОМВС по району Новий Арбат надійшла заява від громадянина про конфлікт із нанесенням тілесних ушкоджень та крадіжкою майна. В даний час службою дільничних уповноважених проводиться перевірка, з'ясовуються обставини події, - розповіли у відомстві.
Читайте також: Українці стали менше слухати російський шансон