Світ
6 серпня 2015
Штаб армії США очолив дуже антиросійський військовий
Сенат США затвердив на пост начальника штабу армії Марка Міллі, який до цього назвав Росію головною загрозою миру у світі.
news-image

Як повідомляє «Єдність»,  крім того, Сенат Штатів призначив начштабу ВМС адмірала Джона Річардсона, а на посаду командувача Корпусом морпіхів - генерала Роберта Неллера.

Всі кандидатури були запропоновані Бараком Обамою і набудуть нові посади до кінця року - відразу після того, як закінчиться термін повноважень попередників, - повідомляють американські ЗМІ.

Раніше на слуханнях у комітеті у справах збройних сил Сенату США Міллі і Неллер виступили за надання Україні додаткового озброєння. Що стосується Річардсона, то він відомий своєю позицією з КНР: раніше адмірал стверджував, що Пекін своєю поведінкою в Південно-Китайському морі "здатний дестабілізувати весь регіон".

Нагадаємо, наприкінці минулого місяця Марк Міллі заявив на слуханнях у комітеті Сенату у справах збройних сил, що "Росія є єдиною країною на землі, яка володіє достатнім ядерним потенціалом, щоб знищити США".

Читайте також: Вчені назвали країни, де п'ють найбільше молока