Інтернет
8 серпня 2015
eBay відкриває доступ усім російським продавцям
Із вересня будь-який російський продавець зможе викласти свої товари на eBay.
news-image

Про це розповів гендиректор російського офісу компанії Володимир Долгов, передає «Єдність».

Раніше така можливість була лише у деяких онлайн-ритейлерів, які зуміли інтегруватися з онлайн-майданчиком.

"Зараз ми завершили розробку платформи - сподіваюся, до кінця літа ми її викотимо. Не важливо, що в тебе, сайт або офлайн-магазин, ти можеш залити товари на eBay і почати торгувати", - пояснює Долгов.

За його словами, зараз до eBay вже підключені близько ста російських магазинів. Серед них 25 великих онлайн-ритейлерів, які самі змогли інтегруватися в систему, і користувачі сервісу для створення сайтів Ecwid.

Заявки на підключення до eBay залишили багато невеликі інтернет-магазини. Частина з них отримає доступ до бета-версії платформи під час практикумів, які проходитимуть на території інституту «Стрілка» з 10 серпня по 3 вересня. В цей час там відкриється pop-up офіс eBay: співробітники компанії будуть відповідати на питання продавців і користувачів.

Крім того, 20 серпня пройде семінар "Лайфхак від співробітників eBay. Як купувати на eBay", а 26 серпня -"Як почати продавати на eBay і побудувати успішний бізнес". Запис на ці події відкрита в соціальних мережах.

eBay - платформа для електронної комерції. Вона створена в 1995 році програмістом П'єр Омідьяр. Сьогодні в системі зареєстровано 25 мільйонів продавців і 157 мільйонів активних покупців з усього світу. Прибуток компанії в 2014 році склала 17,9 мільярда доларів. Компанії також належить платіжна система PayPal і частка в месенджері Skype.