Події
17 серпня 2015
Путін з Медведєвим їдуть до окупованого Криму
Російський президент Володимир Путін разом із прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим сьогодні, 17 серпня, приїдуть до окупованого півострова.
news-image

Як повідомили у прес-службі Кремля, Путін має намір провести в Ялті засідання президії Державної ради, присвячене розвитку туризму у Росії, пише «Єдність» з посиланням на "Радіо Свобода".

Основними темами заходу стануть пріоритетні напрямки розвитку внутрішнього туризму як каталізатора соціально-економічного розвитку регіонів Росії і, зокрема, Криму, - ідеться в повідомленні російського відомства.

Крім того, відвідати окупований півострів збирається й прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв. Прес-служба російського уряду повідомляє, що він має намір відвідати в кримському селі Стерегуще так званий "Всеросійський молодіжний освітній форум "Таврида" і зустрітися з учасниками заходу.

Як зазначає видання, уперше цей форум провели на півострові минулого року, коли Крим уже був анексований Росією. Серед учасників заходу також вказані міністр освіти і науки Росії Дмитро Ліванов, керівник Федерального агентства у справах молоді Сергій Поспєлов.

Читайте також: Один з кандидатів в президенти США відмовився розмовляти з Путіним