Дружина Микити Джигурди народить дитину у супроводі хору
Російський шоумен і музикант Микита Джигурда вирішив, що його дружина, Марина Анісіна, буде народжувати дочку у супроводі хору.
news-image

В черговий раз Микита Джигурда влаштовує з процесу дітонародження шоу. Минулого разу свою дитину Джигурда з гітарою в руках зустрічав безпосередньо під час народження, передає «Єдність» із посиланням на Подробности.

Французьке телебачення знімає фільм про Марину. У контракті є пункт про те, що пологи Анісіної в прямому ефірі будуть показані на інтернет-порталі. Можливо, підключаться й інші інтернет-ресурси. Під час перших пологів співав я, на других - Анісіна, а цього разу співати будемо не тільки ми, але й хор. Так що всіх здивуємо, - розповідає Джигурда.

Дівчинку він вирішив назвати Гера-Герда.

У давньогрецькій міфології верховну богиню, покровительку шлюбу, дружину Зевса звали Гера. Ну а Герда - це героїня казки" Снігова королева ", яка любов'ю розтопила холодне, цинічне чоловіче серце, - пояснив Джигурда.

У Микити Джигурди вже 4 дітей. Синів він назвав Артемій-Добровлад, Ілля-Максиміліан і Міка-Анжель-Кріст, а дочку - Евою-Владою.