Політика
22 серпня 2015
Президент підвів підсумки минулого року (відео)
Глава держави відвідав одну з військових частин ЗСУ.
news-image

Президент України сьогодні відвідав Харківську область та зустрівся з особовим складом підрозділів ЗСУ у місті Чугуїв, передає «Єдність».

За інформацією, Порошенко привітав військових та повідомив їм про надходження чергової партії озброєння.

Президент розповів про сьому хвилю мобілізації. За словами президента, загроза з боку РФ буде існувати ще довго, тому шоста хвиля мобілізації не остання. Однак Порошенко наголосив, що українська армія за останній рік змінилася, зміцнилася та зросла.

"За рік боєздатність Української армії зросла в десятки разів. До кінця цього року ми приймемо на озброєння 18 зразків зброї та військової техніки, поставимо до ЗСУ понад 300 одиниць бронетанкової техніки, 400 одиниць автомобілів, 30 тисяч одиниць ракет та боєприпасів, велику кількість одиниць стрілецької зброї.",- повідомив головнокомандувач.

Під час виступу, українські військові вручили президенту цінний подарунок – Український Прапор бойової 81-ї бригади. Як відомо, стяг був у Донецькому аеропорту, Авдіївці, Пісках та Водяному. 

 

За рік боєздатність Української армії зросла в десятки разів. До кінця цього року ми приймемо на озброєння 18 зразків зброї та військової техніки, поставимо до ЗСУ понад 300 одиниць бронетанкової техніки, 400 одиниць автомобілів, 30 тисяч одиниць ракет та боєприпасів, велику кількість одиниць стрілецької зброї.Ми не віддамо жодної п’яді української землі, і запорукою цьому є потужні та добре підготовлені Збройні Сили України!#ЗСУ #НоваАрмія

Posted by Петро Порошенко on 22 серпня 2015 р.