Суспільство
22 серпня 2015
"Вишивата наїхала на Мочанова",- Касьянов про засудження волонтера
Волонтер засудив тих, хто виступив проти Мочанова, який їздив в окупований Донецьк.
news-image

Активіст та волонтер Юрій Касьянов прокоментував звинувачення іншого волонтера Олексія Мочанова більшою частиною громадськості, передає «Єдність».

Про це він написав на своїй сторінці в фейсбуці.

Нагадаємо, один із найвідоміших волонтерів України Олексій Мочанов відвідав Донецьк. Після його детальних описів з окупованого міста, багато журналістів та "лідерів думки" накинулися на волонтера та поспішили його засудити. Варто зазначити, що багато хто став на захист чоловіка.

Капітан-лейтенант ВМС України Максим Музика зазначив, що йому "цікаво" спостерігати, що Олексія Мочанова кинулися засуджувати зовсім не десантники 95-й і 79-й та не "правосекі" з Дмитром Ярошем.

"Жуйте попкорн, плюйте в монітори, вірте телевізору. На жаль, одна натовп відрізняється від іншої лише тими телеканалами, які вона дивиться.",- зазначив військовий.

Юрій Касьянов також підтримав колегу та підмітив, що через ситуацію з Мочановим у "порохоботів"  почалася істерика.

"Мочанов тепер - ворог народу. Не пощастило йому зустріти в Донецьку бородатих Сепар з кулеметами. І "путін прийди!" ніхто не кричав. Виявляється, за лінією фронту, - Україна, і там живуть українці. За яких треба боротися.",- написав Касьянов.