Володимир Зеленський заспівав для Олени Кравець про кохання (ВІДЕО)
Pianoбой та "Квартал 95" презентували спільний кліп на нову пісню "Кохання".
news-image

Як повідомляє «Єдність», відео вже виклали до Youtube.

Як пояснює сам виконавець Дмитро Шуров, ця пісня адресована не конкретній людині, а коханню як такому.

Кохання, як і музику, важко пояснити і майже неможливо контролювати. Воно просто є всередині і ми, прислухаючись до нього, живемо, поки воно не знаходить відгук в іншій людині. Тоді воно багаторазово посилюється і здатне творити чудо й перемагати будь-яке зло, - коментує він свій твір.

Треба зазначити, що у кліпі Володимиру Зеленському довелося співати, щоправда голосом Шурова.

Мені подобається музика Pianoбой, я з великою симпатією ставлюся до творчості Діми, тому погодився не тільки зніматися в кліпі, але навіть співати голосом Шурова. Я переконаний, що кохання - це те почуття і стан, яке потрібно популяризувати всілякими методами, - пояснив він свою участь у відео.


Дмитро Шуров зазначив, що до створення кліпу було залучено максимальну кількість талановитих людей. 

Супер-режисер Гліб Орлов, красуня Олена Кравець, весь продакшн, стилісти і постановники трюків - всі були на висоті. Але найбільш шокуючим і моїм улюбленим моментом кліпу завжди буде перший рядок пісні, "Якби я міг врятувати світ", яку в кадрі проспівує Вова Зеленський...Це було круто і несподівано, як у справжньому кіно, - сказав він.


Треба також додати, що записував цю пісню Дмитро Шуров на легендарній студії Abbеy Road, що, безперечно, додало їй вишуканості й стильності.

Читайте також: Киян запрошують на фестиваль академічної та джазової музики «Music live»