Резонанс
26 серпня 2015
Перша ніч роботи нової поліції на вулицях Одеси: розкриття важкого злочину по гарячих слідах та оформлення ДТП
Зорян Шкіряк повідомив, що, в цілому, ніч в Одесі пройшла спокійно, а люди дуже позитивно сприймають появу поліцейських на вулицях міста.
news-image

Результат першої ночі роботи нової поліції на вулицях Одеси: розкриття важкого злочину по гарячих слідах та оформлення ДТП за участю п'яного водія. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці радник міністра МВС Зорян Шкіряк, передає  «Єдність».

Сьогодні вночі патрульні поліцейські отримали орієнтування на грабіжників, що здійснили напад на чоловіка і відбирали золотий ланцюжок та мобільний телефон. Здійснюючи об'їзд територіі, командир роти 1-го батальйону патрульноі поліції м.Одеси, побачив підозрілих на вулиці. Відповідно, ним було прийнято рішення про затримання. Грабіжники тікали, але в одному з дворів, наш поліцейський наздогнав злочинців і одноособово затримав обох!!! Спитаєте як? А ви б бачили цього велетня! На жаль, під час сутички постраждала форма нашого полісмена і він отримав незначні подряпини. Нічого, відновимо. Головне - бандити за ґратами. Вони затримані за ст.186 КК Украіни (грабіж) і доставлені у райвідділ міліції. Здійснюються всі необхідні процесуальні заходи щодо притягнення іх до кримінальної відповідальності, - написав Шкіряк.

Крім того, радник міністра повідомив, що вночі відбулося серйозне ДТП за участю п'яного водія.

Цей персонаж поводився неадекватно і чинив опір правоохоронцям. Полісмени затримали правопорушника і доставили на медобстеження для визначення стану сп'яніння. Він нестиме відповідальність за ст.124, ст.126 та ст.130 КУоАП, - зазначив Шкіряк.

Зорян Шкіряк також повідомив, що, в цілому, ніч в Одесі пройшла спокійно, а люди дуже позитивно сприймають появу поліцейських на вулицях міста. 

Читайте також: Патрульну поліцію Одеси очолив учасник АТО, боєць «Сокола» (відео)