Суспільство
27 серпня 2015
У "ЛНР" відбудеться турнір "Російський жим" за участю найсильнішої дівчини РФ Мар'яни Наумової
Турнір буде присвячений Дню шахтаря "ЛНР", 80-річчю Стаханівського руху та Дню міста Стаханова.
news-image

Турнір "Російський жим" за участю найсильнішої дівчини РФ Мар'яни Наумової відбудеться 30 серпня у парку культури та відпочинку "Гірник" у місті Стаханові. Про це повідомила начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Стаханівської міської адміністрації Олена Філоненко, передає «Єдність».

За її словами, турнір буде присвячений Дню шахтаря "ЛНР", 80-річчю Стаханівського руху та Дню міста Стаханова.

Для стахановчан це справжнє свято. У наше місто з гуманітарною місією приїжджає Мар'яна Наумова - найсильніша дівчина Росії, майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу, абсолютна світова рекордсменка 2010-2013 рр., володарка більш ніж 15 світових рекордів у жимі штанги серед дівчат, - розповіла Філоненко.

Вона також повідомила, що відома росіянка не тільки виступить в ролі судді турніру, але і проведе майстер-клас для молодих спортсменів Стаханова.

Ми щиро вдячні Мар'яні Наумовій за те, що вона, незважаючи на складну ситуацію в "республіці", відгукнулася на наше прохання і приїде у Стаханів, щоб підтримати наших хлопців та дівчат у цей непростий час. Не сумніваюся, що турнір, який пройде в нашому місті , буде цікавий не тільки професіоналам, але і любителям спорту, - зазначила Філоненко.
Читайте також: У "ЛНР" заявили про бажання України закуповувати вугілля в "республіці"