Отримавши візу до ЄС, Кобзон закликав політиків і діячів культури не боятися санкцій за підтримку Донбасу
Артист запропонував відповідно відповідати на недружні дії відносно РФ.
news-image

Санкції щодо діячів культури і політиків Росії не налякають тих, хто підтримує Донбас. Про це заявив народний артист СРСР і "ДНР", депутат Держдуми Росії Йосип Кобзон, після виступу в Донецьку на честь Дня міста і Дня шахтаря.

Ми не повинні боятися наслідків того, що підтримуємо, і будемо підтримувати Донбас, - заявив він.

Кобзон висловив припущення, що найближчим часом зняття санкцій з російських політиків чекати не варто, але це - не привід «відмовлятися від своєї позиції, прислухатися до вимог країн, які ввели санкції».

Я не вірю, що знімуть санкції, їх навпаки, тільки посилюють за те, що ми такі вперті, я взагалі закликав би не звертати на це увагу, - зазначив він.

Артист запропонував відповідно відповідати на недружні дії відносно РФ.

Що це таке? Не пустили (у США - ред.) Валентину Матвієнко, голову Ради Федерації? Треба проявити волю, не пускати їх до нас, - сказав він.

А взагалі, краще за всіх про санкції сказав мій колега по Раді Федерації, сенатор Андрій Соболєв.

Пам'ятайте - "на Кобзона наклали вето, не пускають в європейський дім. Ми на вето "поклали" це, і взагалі на санкції "кладемо", - розсміявся народний артист.

Нагадаємо, Йосип Кобзон входить до числа російських політиків і культурних діячів, щодо яких США і Євросоюз ввели санкції. Втім, нещодавно він отримав європейську візу для лікування.