Суспільство
1 вересня 2015
Луценко: Головне сьогодні прибрати банди і незаконну зброю
Міністерство внутрішніх справ України недопрацьовує у вирішенні проблеми вилучення великої кількості незаконної зброї у громадян.
news-image

На цьому наголосив під час візиту до Рівного лідер "Блоку Петра Порошенка" в парламенті Юрій Луценко, передає «Єдність» з посиланням на кореспондента УНН.

Воно (МВС - прим.ред.) не поспішає створювати нову поліцію. Нам вже у вересні потрібно мати начальника національної поліції, а в жовтні - районні відділи поліції по всій Україні. Треба починати боротися з озброєною злочинністю, яка в кожній області створила дуже потужні озброєні групи. Це спричинить вилучення зброї у ветеранів АТО, інших громадян. Це вже другорядне завдання. Головне прибрати активно діючі банди, - зазначив політик.

Нагадаємо, в понеділок після закінчення голосування біля Верховної Ради відбулися сутички між мітингувальниками та правоохоронцями. В результаті чого постраждали більше 100 людей, загинуло 3 правоохоронці.

31 серпня 2015 міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що затриманий під час заворушень під Верховною Радою "гранатометчік" - свободівець з "Січі".

Читайте також: Важкопораненого нацгвардійця вдалося врятувати