Шоу-біз та культура
2 вересня 2015
Мультсеріал «Маша і Ведмідь» закривається (відео)
Продюсер проекту Дмитро Ловейко зазначає, що ресурсів студії «Анімаккорд» недостатньо на новий сезон.
news-image

Студія «Анімаккорд» не планує продовжувати популярний мультсеріал «Маша і Ведмідь». Завершальна, 52-а серія проекту - «До нових зустрічей!» вже викладена на офіційному YouTube-каналі, передає  «Єдність» із посиланням на Известия.

За сюжетом, пустотлива Маша несподівано для всіх стає серйозною і їде з лісу до міста до сестрички Даші. Замість основного серіалу студія поки зосередитися на спін-оффах  головного проекту - «Машини казки» та «Машини страшилки».

Незважаючи на рейтинг, ми поки не прийняли рішення, чи знімати третій сезон, збираємося з силами. Прикидаємо, чи вистачить нам ресурсів. Ми досить успішно запустили серіал «Машини страшилки» - це страшилки проти того, щоб хтось чогось боявся, знято шість епізодів, і ми продовжуємо над ним активно працювати, нам дуже подобається цей проект, - пояснив продюсер проекту Дмитро Ловейко.

У студії є напрацювання для нових серій мультиплікаційного фільму «Маша і Ведмідь», але написання сценарію для всіх епізодів повноцінного сезону вимагає досить тривалого часу і значних ресурсів, яких «Анімаккорду» може не вистачити.

Вперше мультсеріал «Маша і Ведмідь» був показаний у 2009 році на телевізійному каналі «Росія-1» у програмі «На добраніч, малюки!». Кожна серія триває шість хвилин і розповідає про пригоди дівчинки-хуліганки Маші і її лісових друзів. На сьогоднішній день мультсеріал йде на телебаченні або продається на DVD в 30 країнах майже на всіх континентах.