Шоу-біз та культура
3 вересня 2015
У «Грі престолів» з'явиться новий герой
Новий персонаж доводиться дядьком Теону-«смердючці» та його сестрі Ярі.
news-image

У другому сезоні серіалу «Гра престолів» з'явиться новий ключовий персонаж, пише Variety з посиланням на джерело в HBO, передає  «Єдність»

Одним із основних головних героїв саги стане Еурон Грейджой, роль якого виконає датський актор Йохан Філіп Асбек, відомий за серіалом «Борджіа».

Новий герой також з'явиться в книзі «Бенкет стерв'ятників» Джорджа Мартіна, по якій знімається серіал. Еурон доводиться дядьком Теону-«смердючці» та його сестрі Ярі. Брат загиблого у другому сезоні Балона Грейджоя претендує на трон Залізних островів, але цим його амбіції не обмежуються.

Як розповідає портал The Insider, Еурон на прізвисько Вороняче Око є капітаном корабля «Мовчазний», а його команда складається з німих, чиї язики він власноручно вирвав. Він багато років був піратом у далеких морях, де навчився чорній магії.

Еурон з'являється на наступний день після загибелі лідера Залізних островів і вступає в боротьбу зі своїми родичами за право очолити свій народ.

Еурон виношує плани по завоюванню всього Вестероса, оскільки нібито у нього є ріг, за допомогою якого можна управляти драконами. У якийсь момент він пропонує Дейєнеріс Таргарієн вийти за нього заміж.

Також повідомляється, що на роль триокого ворона, наставника Брана Старка, був затверджений Макс фон Сюдов. У серіалі, крім того, візьме участь Іену Макшейн, чия роль не уточнюється.

Зйомки шостого сезону «Гри престолів» почалися в липні. Сюжет епізодів буде заснований як на вже опублікованих книгах письменника Джорджа Мартіна, так і на частині саги, яка ще не вийшла.

Читайте також: «Гру престолів» знову зніматимуть в Іспанії