Шоу-біз та культура
3 вересня 2015
Перед початком аукціону у Владивостоці Памела Андерсон порвала вечірню сукню
На аукціоні актриса виставила два лоти.
news-image

Відома голлівудська актриса Памела Андерсон відвідала Владивосток, передає «Єдність» із посиланням на ТАРС. 

Однією з цілей поїздки актриси у Владивосток стала участь у благодійному аукціоні, який проходить у рамках Східного економічного форуму. На ньому виставлено 33 лоти, серед яких - алмази вартістю в 3 і 4,5 млн руб., картини, предмети побуту корінних народів Росії, колекції унікальних фотографій диких тварин та багато іншого.

Як розповіли організатори аукціону, Памела Андерсон виставила два лоти - рятувальний буй зі зйомок фільму "Рятувальники Малібу" і танець із бажаючим пожертвувати кошти на порятунок диких тварин.
Зібрані на торгах гроші мають піти на боротьбу з браконьєрством, незаконним промислом і торгівлею тваринами в інтернеті.

Як зазначили журналісти, перед початком аукціону Памела Андерсон порвала свою вечірню сукню.

Журналісти стали свідками того, що виходячи з автомобіля перед аукціоном, актриса була збентежена цією обставиною: її вбрання було розірване на грудях, і вона всіляко намагалася уникнути цікавих поглядів.

Офіційно аукціон завершиться в останній день СЕФ (5 вересня), але в четвер на закритому заході було вирішено продати кілька лотів, серед них - ті, що виставленні Андерсон. Серед інших незвичайних лотів - право дати ім'я молодому леопардові, що живе на кордоні Росії та Китаю.
Поки невідомо, хто став володарем лотів.

Читайте також: Памела Андерсон стала переконаною вегетаріанкою і пише вірші, коли відчуває натхнення