Шоу-біз та культура
3 вересня 2015
День народження - сумне свято: як відсвяткував 51-річчя Кіану Рівз (фото)
Кіану Рівз святкував 51-й день народження.
news-image

Відомий своєю скромністю Рівз не став влаштовувати ніяких свят, а провів найзвичайніший день, передає «Єдність». Актор був помічений в аеропорту Лос-Анджелеса в простому сірому костюмі та футболці.

Раніше, у 2010 році в мережі з'явився знімок Кіану Рівза, який самотньо сидить на лавці в парку і їсть кекс. Після цієї фотографії в мережі з'явилася величезна кількість мемів "смутку Кіану", а сам актор отримав статус самого сумного в Голлівуді. До речі, тоді, 5 років тому, саме ось так - на самоті в парку - Рівз і вирішив відсвяткувати свій день народження, так що не варто дивуватися тому, що і в цьому році актор зволів не влаштовувати свята - звичка.

Але зірка фільму "Матриця" відомий не лише своїм невеселим виглядом, але й неймовірною добротою. Артист не раз відмовлявся від значної частини своїх гонорарів, щоб в проект могли покликати ще когось з високооплачуваних акторів. Рівз - один з небагатьох, хто вже точно не страждає від зіркової хвороби - Кіану їздить у метро, ​​де поступається місцем жінкам, снідає з бездомними та жертвує великі суми на благодійність.