Події
4 вересня 2015
Місце пожежі під Києвом патрулюють "Азовці", а рівень забрудненості повітря значно зменшився
Рівень двоокису сірки у Києві, який зріс у рази під час лісової пожежі 2-3 вересня, нині майже досяг норми.
news-image

Як повідомляє «Єдність», на місці ліквідації лісової пожежі на території Дарницького лісопаркового господарства проводять моніторинг ситуації, а рівень сірковмісних речовин у повітрі столиці повернувся майже до норми.

Про це повідомили у прес-службах ДСНС столиці та Санепідслужби міста Києва.

Зокрема, за повідомленням СЕС сьогодні вранці рівень SO2 (двоокис сірки), NO2 (двоокис азоту) та CO (окис вуглецю) у різних районах або у нормі, або перевищує її лише в 1,2-1,6 рази.

Зареєстроване значне зниження вмісту сірчистого ангідриду та інших речовин контролю в порівнянні з минулою добою. 
Проспект Миру, 8 – SO2 - 0,8 мг/м3, перевищення в 1,6 рази, NO2, CO – в нормі. Вулиця Героїв Сталінграда, 4, пр. Гагаріна, 15 – SO2 - 0,7 мг/м3, перевищення в 1,4 рази, NO2, CO – в нормі. Бульвар Дружби Народів, 3 – SO2 - 0,6 мг/м3, перевищення в 1,2 рази, NO2, CO – в нормі. Проспект Маяковського, 8, вулиця Сабурова, 8 – SO2 - 0,5 мг/м3, на рівні ГДК, NO2, CO – в нормі. Вулиця Банкова, 11, вулиця Інститутська, 16, вулиця Межигірська, 13, вулиця Спаська, 7, Харківське шосе, 58, вулиця Привокзальна, 14, бульвар Лесі Українки, 26 – без перевищень (NO2, CO, SO2)", – йдеться у повідомленні СЕС.

У ДСНС зазначають, що на місці пожежі здійснюється спостереження, до якого залучили патрульних для охорони території. Його здійснюють бійці полку "Азов".

Нагадаємо, вчора увечері рятувальники повністю загасили пожежу в Дарницькому лісі 3 вересня увечері.

Читайте також: Сьогодні у Києві відбудеться урочистий вечір, присвячений 50-річчю прем’єри художнього фільму «Тіні забутих предків»