Київ
7 вересня 2015
У "Київблагоустрої" спіймали інспектора-хабарника (ВІДЕОФАКТ)
Інспектор КП "Київблагоустрій" Ігор Нестеренко за винагороду пропонував свою лояльність щодо контролю законності роботи різних торгових об'єктів.
news-image

Про це написав у своєму Facebook директор КП "Київблагоустрій" Іван Кліпа, передає «Єдність».

Цього літа до нас звернулися підприємці, сказали, що інспектор КП Ігор Нестеренко за винагороду пропонує свою лояльність щодо контролю законності роботи тих чи інших торгових об'єктів. (МАФів, летников і сезонки) Ми провели внутрішнє розслідування. Воно дозволило вивести Нестеренко на чисту воду. А саме, задокументувати факт корупції! Для більш зрозумілого сприйняття всієї цієї історії пропоную подивитися прикріплений нижче ролик. У ньому - діалог Нестеренко з согласившимся нам допомогти підприємцем + фото-докази корупції. Уточню, що і минулого разу, Нестеренко діяв за аналогічною схемою, - повідомив глава "Київблагоустрою".

Він також нагадав, що ще наприкінці червня був виявлений цей інспектор, проте не було достатньої доказової базив для його затримання. Через це його було взято в «оперативну розробку». Результатом став зафіксований випадок порушення законодавства.

Іван Кліпа повідомив про "спокусливий трудовий шлях" інспектора, де з 2009-го Ігор Нестеренко - зам начальника відділу контролю ринків і якості нафтопродуктів управління у справах захисту прав споживачів, а з 2010 - заступник начальника відділу контролю ринків згаданого управління. 

Директор відомства також наголосив, що, на жаль, такі випадки непоодинокі, проте публічний розголос подібної справи піде лише на користь і стане запобіжником для проявів корупції у відомстві.

Я не ідеалізую роботу співробітників нашого КП, розумію, що деякі інспектори підприємства брали і, на жаль, беруть хабарі. Але от щоб надалі не кортіло, цей випадок подаю публічному розголосу. Судити вам і міліції. Додам лише одне - подібні люди працювати у нас не будуть. Тому сьогодні ж, після цієї публікації, я подаю свою заяву і всі зафіксовані мною факти злочину в ГУ МВС України по Києву. Справа честі співробітників МВС довести цю справу до логічного завершення, - зауважив Кліпа.

 

Читайте також: Хабарницький скандал у Київраді: підозрюють, що Даниленка могли підставити