Інтернет
8 вересня 2015
Американський кореєць став новим Халком (фото)
У перезапущеному комікс-всесвіті Marvel, Халком замість Брюса Беннера стане 19-річний персонаж на ім'я Амадей Чо.
news-image

Чо вперше з'явився в 2006 році в коміксі Amazing Fantasy Vol. 2, передає «Єдність». Він був надзвичайно розумним, зарозумілим, балакучим підлітком, американцем корейського походження, що погано контролював свої емоції, а також фанатом Халка і Брюса Беннера. Тоді над ним працювали сценарист Грег Пак і художник Френк Чо родом з Кореї.

Обговорюючи перезапуск Халка у всесвіті після події Secret Wars, головний редактор Marvel Аксель Алонсо зізнався, що повернення до Брюса Беннера йому здається нудним. Він запропонував переглянути персонажа, а Пак і Чо висловилися за Амадея. Оскільки у видавництві добре ставляться до персонажа, його затвердили в якості нового Халка.

Новий Халк, за словами головного редактора, відрізняється від старого.

"Йому ніби дали ключі від новенької Maserati, він збирається їхати швидко і подивитися дорогу, яка відкрилася перед ним", - розповідає Алонсо.

Пак, який створював персонажа, також уточнював, що спеціально писав його балакучим, оскільки герої коміксів про Халка зазвичай були мовчазними. Історія Брюса Беннера, оригінального Халка, на цьому не закінчиться. Він буде з'являтися в коміксах, але в іншій ролі.

Перезапуск комікс-всесвіту станеться цієї осені після подій Secret Wars, які торкнуться всіх героїв та всі альтернативні всесвіти коміксів Marvel. Після Secret Wars залишиться єдиний всесвіт з усіма вижили героями. Наприклад, новим Росомахою стане Х-23, Зоряним Лордом - Кітті Прайд, Істота увійде до складу Вартових Галактики, а Пітер Квілл вийде з нього.

Видавництво планує запустити близько 60 коміксів з першого випуску. Перший комікс нового The Totally Awesome Hulk вийде в грудні.