Суспільство
9 вересня 2015
Виробники представили ролик, що демонструє якість українського камуфляжу (ВІДЕО)
"ВАРАН" - універсальний камуфляж, призначений для використання у всіх, без винятку, природних зонах України, навесні, влітку, восени і в безсніжну зиму, почали виготовляти в Україні.
news-image

Як повідомляє «Єдність», новий камуфляж розробили фахівці фірми P1G-Tac® минулого року. Польові випробування виявили високі камуфлюючі характеристики "Варан" у всіх природних зонах України.

Відмінною особливістю камуфляжу "Варан" є його малюнок, в якому використовуються елементи тривимірної сітчастої структури. Така структура в поєднанні з фоном дає унікальний "ефект розчинення", - повідомили розробники.

На місцевості, що збігається з фоном за кольором, тривимірні сітчасті структури "розчиняються" у близькі до фону відтінки кольору. Про це говорять військові, а підтверджує таке ствердження відео, зняте командою P1G-Tac®.

На записі видно, як українські десантники висаджуються з гелікоптера та йдуть через поле, степ та "зеленку". У будь-якому місці камуфляж виконує свої функції не гірше за улюблений українськими на американськими військовими "Мультикам".

Читайте також: У Молдові кількість протестувальників і наметів збільшилась