Політика
9 вересня 2015
"Народне терпіння вже уривається і стримувати людей від збройного опору стає неможливим", - Ярош
Лідер "Правого сектору" написав емоційне звернення до керівництва держави, в якому закликав звільнити політв'язнів.
news-image

Провокуванням збройного повстання назвав Дмитро Ярош арешти активістів в Одесі. Очільник ДУК ПС на своїй сторінці у соцмережі закликав надати свободу Сергію Стерненку, Руслану Демчуку, Євгену Резвушкіну, які, за його твердженням, перебувають "за ґратами режиму", цитує «Єдність».

"Я звертаюсь до владоможців, до керівників силових державних структур: припиніть репресії проти патріотів, інакше завершите своє правління дуже погано... Цього разу втекти з України, як ваші попередники, не вийде", - пише Ярош.

Всіх членів своєї організації лідер ПС закликає приготуватися до активних акцій громадянської непокори. Владу ж звинувачує у підігрування Путіну, зазначаючи, що вже немає можливості стримувати людей від збройного повстання.

"Командуванню ДУК ПС та керівництву громадсько-політичного крила "Правого сектору" подати конкретні пропозиції щодо проведення акцій та заходів, розпочати переговори з представниками інших політичних, громадських, військових сил, з метою об'єднання зусиль в боротьбі з політичними репресіями", - закликає Ярош до загальної мобілізації.

Очільник "Правого сектору" підкреслює, що ситуацію з ув'язненням активістів в Одесі він вважає спробою влади реставрувати дореволюційний режим.