Світ
10 вересня 2015
В Афганістані американський військовослужбовець постраждав від верблюда (відео)
Як відзначають афганські ЗМІ, американський солдат став першим представником іноземного військового контингенту, що постраждав від дій верблюдів.
news-image

Військовослужбовець ЗС США отримав травми при спробі доторкнутися до верблюда. Як повідомило агентство Khaama Press, необережний солдат отримав удар ногою, передає  «Єдність».

Товариші по службі потерпілого розмістили ролик в інтернеті. За даними агентства, відео отримало надзвичайну популярність в Афганістані і за добу набрало близько 100000 переглядів. Причому симпатії публіки явно на боці тварини.
На запису видно, що американський патруль зупиняється біля  верблюдів. Озброєний солдат на ім'я Френк намагається доторкнутися до тварини. Під дружний сміх солдатів він обережно підбирається до верблюда, але здійснює фатальну помилку та підходить ззаду. Завдяки екіпіровці, бійцеві, можливо, вдалося уникнути серйозних травм.
Як відзначають афганські ЗМІ, американський солдат став першим представником іноземного військового контингенту, який постраждав від дій верблюдів.

Читайте також: Вихідними у Київському зоопарку для дітей відкриється «Зоологічна школа вихідного дня»