Суспільство
14 вересня 2015
Плотницький запросив сенатора Маккейна на вибори до "ЛНР"
Глава "ЛНР" обіцяв показати американському сенатору справжні демократичні вибори.
news-image

Глава "ЛНР" Ігор Плотницький попросив представників ЗМІ передати американському сенатору Джону Маккейну запрошення відвідати "республіку" і спостерігати за підготовкою і проведенням місцевих виборів, передає «Єдність» із посиланням на сепаратистські ЗМІ.

Так він прокоментував відмову представників ОБСЄ провести моніторинг виборів у "республіці".

Знаєте, якщо не хоче приїхати ОБСЄ, я попрошу вас, як вільну пресу, передати запрошення найправдивішій людині, демократу з демократів, який їздить по всьому світу розповідати правила, умови демократії, - звернувся Плотницький до журналістів під час прес-конференції.
Людина, що чесно і справедливо захищала небо США над В'єтнамом, але думки про демократію були настільки глибоко у нього в голові, що він не помітив, як був збитий і просидів в ямі у в'єтнамців, де він все основи демократії і отримав, - продовжив він.
Я говорю про сенатора Маккейна, - пояснив глава "ЛНР".
Тому, будь ласка. Він приїжджав в Україну, хай приїде до нас, і ми йому покажемо, як повинні проходити демократичні вибори насправді, - запропонував Плотницький.
Тоді він побачить, як голосуватиме народ, скільки буде приходити людей і що таке демократія насправді, а не те, що звикли робити вони, - заявив Плотницький.

 

Читайте також: У "ЛНР" створюють рух приєднання до Росії