Політика
14 вересня 2015
Легендарний "Титановий Джексон" боротиметься за крісло мера одного з міст Дніпропетровщини
На мера Павлограда бійця АТО висуватиме партія "Укроп".
news-image

Боєць Євген Терехов з позивним "Джексон" висуватиме свою кандидатуру на посаду мера міста Павлограда Дніпропетровської області. Про це було заявлено на з'їзді  «Українського об'єднання патріотів  УКРОП», який відбувся 12 вересня, повідомляє «Єдність».

"Джексон" був бійцем 20-го окремого мотопіхотного батальйону. Залишивши дружину з тримісячною донькою, пішов до війська добровольцем. У серпні минулого року отримав поранення у голову, увібравши у себе 83 осколки від двох снарядів, які ймовірно належали ворожій гаубиці. У Дніпропетровській лікарні імені Мечникова лікарі боролися за його життя, потім було подальше лікування в Польщі і реабілітація в Литві. Титанова пластина, яку вставили польські лікарі, підкорегувала позивний вояка - тепер його стали називати "Титановим Джексоном". 
Генадій Корбан та Борис Філатов , які у той час були керівниками Дніпропетровщини, фінансово допомагали Терехову у лікуванні. Саме цим, очевидно, й обумовлена їх подальша дружба, а також старт політичної кар'єри "Джексона".

Втім, у шахтарському Павлограді Євген Терехов - особа не надто відома. На нього чекає масштабна передвиборча компанія - кандидату треба буде отримати довіру містян. Як відомо, "Джексон" є людиною дуже віруючою. З цим акцентом він позиціонуватиме й свою передвиборчу компанію.

«Девіз мого батальйону – «З нами Бог, за нами – Україна». Сьогодні я передаю його кожному з вас», – звернувся "Титановий Джексон" до присутніх на з’їзді УКРОПу та своїх майбутніх виборців.