Події
19 вересня 2015
На Житомирщині п'яний суддя вчинив дорожньо-транспортну пригоду з смертельним випадком
Загинув 21-річний мотоцикліст.
news-image

18 вересня у місті Олевську Житомирської області районний суддя, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, здійснив наїзд на мотоцикліста, повідомляє «Єдність» з посиланням на прес-службу МВС України. В результаті загинув 21-річний житель села Корощине Олевського району Житомирської області.

За повідомленням правоохоронних органів, водій-правопорушник знаходився у нетверезому стані за кермом автомобіля Ford Mondeo. Він здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де й зіткнувся з мотоциклом Viper, який рухався у протилежному напрямку.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій мотоцикла отримав травми, несумісні з життям, й помер у автомобілі швидкої допомоги. Водій і пасажир Ford Mondeo отримали тілесні ушкодження й були госпіталізовані до лікарні.

За інформацією прес-служби прокуратури Житомирської області, за фактом даної аварії порушено кримінальне провадження  за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Слідство триває.