Економіка та бізнес
20 вересня 2015
Яресько повідомила про новий кредит від Світового банку
Сума кредиту складає 500 млн доларів.
news-image

Про підписання Угоди щодо отримання Україною кредиту від світового банку на суму 500 млн доларів Міністр фінансів Наталія Яресько повідомила на своїй сторінці у мережі Facebook, інформує «Єдність».

"Цей кредит - це наступний крок у посиленні фінансової стабільності в нашій країні, оздоровлення її економіки. Це допоможе нам повернутися до економічного зростання, створення робочих місць і підвищення рівня життя кожного нашого громадянина", - написала міністр.

Яресько також зазначила, що отримана сума буде надзвичайно сприятливою для українського бюджету, вона дозволить утримувати баланс, та направити фінансування на необхідні ланки. Кредит посилить захисті функції економіки країни, дозволить збільшити фінансування у деяких сферах, що для простих громадян буде надзвичайно сприятливо.

За інформацією, підписана Наталією Яресько та директором Світового банку 16 вересня Угода про отримання 500 млн доларів другої програмної позики дозволить спрямувати суму кредиту на проведення реформ у фінансовому секторі.