Політика
20 вересня 2015
Одеські передвиборчі перегони: гречку змінили на солодку вату.
Кандидати від Опозиційного блоку влаштовують безкоштовні свята для дітлахів.
news-image

На одеській Молдаванці гучно й весело проходять дитячі свята. «Прикрашають» їх банери із символікою партії «Опозиційний блок» і фотографіями Василя Ієремії та Ігоря Клименка, кандидатів у депутати міської ради, повідомляє «Єдність».

На питання спостерігача громадянської мережі ОПОРА організатори заходів відповіли, що кандидати у депутати «лише проспонсорували свято для дітей». Вони представились, як члени громадської організації «Міський контроль». Втім, символіка "Опозиційного блоку" була зображена скрізь, навіть на дитячих батутах.

Як стало відомо, подібні за організаційною складовою свята пройшли і в інших районах Одеси, їх всіх об'єднує назва  «Дітям нашого двору». Показово те, що безкоштовні свята для дітей проходять й під егідою іншої політичної партії – Української морської партії Сергія Ківалова. Потенційні кандидати в депутати у Приморському районі  від цієї політичної сили –  це Вадим Підгородинський і Денис Колодін, вони теж виступають «спонсорами» аналогічних дитячих свят. Як правило, всі заходи проводяться за подібним сценарієм. Дітей безкоштовно веселять аніматори, вони можуть розважитись на атракціонах та скуштувати солодку вату теж без додаткової оплати.