Події
22 вересня 2015
Бойовики панікують через те, що Кремль залишив їх напризволяще
Серед терористів почалася чергова паніка, оскільки російських військових з Донбасу змушують їхати до Сирії.
news-image

Як повідомляє «Єдність», про це написав військовий експерт, координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, через наказ Генштабу ЗС РФ на виведення з Донбасу деяких підрозділів регулярних російських військ і окремих найбільш боєздатних формувань російських найманців для подальшої перекидання в Сирію став причиною для паніки в "ДНР" і "ЛНР".

Керівництво місцевих терористів вважає, що Москва відмовляється від планів подальшої ескалації конфлікту на Донбасі і кидає місцевих терористів напризволяще. Паніку підсилюють чутки про підготовлюваний посиленні прикордонними військами ФСБ охорони держкордону РФ з Україною на ділянках, що межують з окупованими районами, для запобігання потрапляння на територію Росії "небажаних елементів" з числа власних найманців та місцевих бойовиків", - написав Тимчук.

За словами військового експерта, у багатьох бандформуваннях та "органах управління" армійськими корпусами бойовиків спостерігається виїзд російських "радників" з числа кадрових офіцерів ЗС РФ на територію Росії.

Читайте також: Джемілєв повідомив скільки планують блокувати Крим